Start verkiezing Bruidsfoto Award 2024

Logo van Bruidsfoto Award 2024

Start verkiezing Bruidsfoto Award 2024

Bij deze 19e editie van de verkiezing Bruidsfoto Award introduceren we vier nieuwe categorieën en twee nieuwe Awards, namelijk de categorieën: Familiemoment, Close-ups, Party & Friends en Grappige scènes. Naast deze categorie uitbreiding is er ook uitbreiding bij de Awards: de vorig jaar al geïntroduceerde New Talent Award is er nu ook weer bij én in 2024 komen daar de Awards Vakprijs en Publieksprijs België bij. De Award Vakprijs wordt toegekend aan de genomineerde fotograaf met de meeste voorkeurstemmen van de onafhankelijke vakjury. Uit alle Belgische genomineerden wint diegene met de meeste publieksvoorkeurstemmen de Publieksprijs België.

Fotografen uit Nederland en België kunnen tot en met 29 februari 2024 foto’s insturen via deze website. Op 17 mei 2024 worden de nominaties bekendgemaakt. Dan kan er door het publiek gestemd worden op alle door de vakjury genomineerde bruidsfoto’s. In september 2024 zullen tijdens het feestelijke Bruidsfoto Award Event alle Award winnaars en eervolle vermeldingen bekend worden gemaakt.

Benieuwd naar eerdere Award winnaars en eervolle vermeldingen, klik hier. Voor alle praktische informatie over het insturen voor de verkiezing 2024, klik hier.

Meer actualiteiten