Over Bruidmedia

De Bruidsfoto Award is een initiatief van Bruidmedia

Wij motiveren bruidsparen tot het organiseren van hun onvergetelijke huwelijksdag. Dit doen we onder andere met inspirerende verhalen, real life weddings, unieke fotoreportages, online polls en leuke ideeën. Met deze unieke en relevante content ondersteunen we bruidsparen met het maken van de beste keuzes voor hun trouwdag. We verbinden ze met trouwspecialisten, die aan de huwelijksdag concrete invulling kunnen geven. Bruidsparen raadplegen ons dagelijks via onze mediakanalen en ze kunnen in direct contact komen met specialisten in de markt.

Bruid & Bruidegom Magazine

Sinds 1983 is Bruid & Bruidegom Magazine het medium voor bruidsparen dat binding, vertrouwen en onverdeelde aandacht geeft aan bruidsparen. Een influencer van het eerste uur en altijd passend bij de tijdsgeest. Elke jaar publiceert Bruid & Bruidegom ook relevante special magazines als Bruidegom, Trouwring Magazine, Het Trouwalbum en de Trouwlocatie Special. Events als de Bruidsfoto Award (BFA) zijn elk jaar een hoogtepunt.

Bruid & Bruidegom Online

Bruidmedia is vanaf 1996 online actief met www.bruidenbruidegom.nl en www.bruidenbruidegom.be. Elke dag bezoeken vele bruidsparen onze websites voor actuele informatie, planningstools en het vinden van trouwspecialisten en merken in de Wedding-Guide. Wil je door bruidsparen eenvoudig online gevonden worden? Activeer dan je gratis Wedding-Guide account in Nederland of België. En bereik hierdoor echte bruidsparen die zich oriënteren. Jouw klant voor morgen dus.

Bruid & Bruidegom nieuwsbrieven

Elke 2e week stuurt onze redactie aan meer dan 6.000 abonnees een nieuwsbrief met voor bruidsparen relevante en actuele informatie. Zeer op interactie ingerichte informatie. Gelinkt naar meer informatie, de Wedding-Guide of naar de website van de trouwspecialist.

Bruid & Bruidegom social media

Een hot nieuwtje, een poll, een nieuwe collectie, een winactie, een stil-sta-momentje, bruidsparenhumor, blije bruidsparen, elke dag zijn onze redacteuren en influencers actief op social media met unieke content voor bruidsparen. En de bruidsparen zijn zeer engaged omdat hun huwelijk hen bezighoudt op het moment dat zij ons volgen.

Bruidmedia Internationaal

Bruidmedia is actief in vijf Europese landen. Jaarlijks bereiken wij in deze landen ruim 600.000 bruidsparen. Als je over de grenzen van Nederland werkt, dan vind je ons in België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Met dezelfde passie, kwaliteit en toewijding aan bruidsparen. Via ons kantoor in Nederland kun je toegang krijgen tot deze markten. Lekker makkelijk.

Bruidmedia marktonderzoek

Continue marktonderzoek houdt onze redactie en onze marktpartners up to date over ontwikkelingen en gedrag van aanstaande bruidsparen. De databank met marktinformatie is toegankelijk voor elke vraag die je als marktpartner hebt. De actualiteit en omvang van de onderzoeksgroep maakt de informatie die beschikbaar is waardevol en representatief.

Wat kan Bruidmedia voor mijn bedrijf betekenen?

Bruidmedia verbindt jou met bruidsparen.  Door redactionele content met relevante advertenties te koppelen in premium print- en digitale media kom je in Nederland & België in contact met de 90.000 nieuwe bruidsparen die allemaal hun eigen huwelijksstory aan het realiseren zijn. Alles anders dan de bruiloften waar zij al geweest zijn.

Wij creëren graag met je een persoonlijk mediaplan, als goede mix van print, online en social media, passend bij je wensen en je budget.

Neem contact op met Bruidmedia

Bruidmedia BV

Uraniumweg 17E 3812 RJ Amersfoort

telefoonnummer

T. + 31 (0)33 - 750 35 00

email

info@bruidmedia.nl

sponsors