Start verkiezing Bruidsfoto Award 2023

Start verkiezing Bruidsfoto Award 2023

Na een Corona tussenjaar is de Bruidsfoto Award dit jaar weer helemaal terug én beter dan ooit. Dit is alweer de 18e editie! En, met een gloednieuwe website, een extra, 9e categorie Pre & After wedding, een nieuwe Award, New Talent Award, voor bruidsfotografen die korter als drie jaar actief zijn in de trouwbranche en nog veel meer, zijn we voor fotografen en bruidsparen weer back on track!

Regelmatig ontvingen wij vragen wanneer de meest bruidsparen georiënteerde fotoverkiezing weer van start ging. Het goede nieuws is, nú! Bruidsfotografen uit Nederland en België kunnen hun mooiste werk weer uploaden en binnenkort laten beoordelen door een onafhankelijke, internationale vakjury.

Op de nieuwe website is een hele hoop te zien en te lezen: alles wat je moet weten over de verkiezing 2023. Vanaf 1 februari tot 27 maart ’23 is de periode waarin professionele fotografen kunnen inzenden. Op 19 mei worden de nominaties bekend gemaakt en kan er door het publiek op de genomineerde foto’s gestemd worden. Begin september zal het drukbezochte BFA Meet up & Award ceremonie event plaatsvinden.  

Benieuwd naar eerdere Award winnaars en eervolle vermeldingen, klik hier. Voor alle praktische informatie over de verkiezing klik hier.

Meer actualiteiten