Nieuwe sponsoren: Profotonet en Neurapix

De logo's van nieuwe sponsoren Neurapix en Profotonet

Nieuwe sponsoren: Profotonet en Neurapix

Profotonet en Neurapix treden toe als nieuwe sponsors van de Bruidsfoto Award, waarbij elk bedrijf zijn eigen expertise in de fotografiebranche meebrengt.

Neurapix

Neurapix is een innovatief Duits bedrijf, specialiseert zich in geavanceerde AI-oplossingen voor fotobewerking. Hun baanbrekende technologie automatiseert bewerkingsprocessen voor professionele fotografen, waardoor ze meer tijd hebben voor creatieve inspanningen. Neurapix streeft naar consistente en hoogwaardige resultaten, met een sterke focus op innovatie en gebruiksvriendelijkheid.

Profotonet

Profotonet staat bekend om zijn hoogwaardige fotoproducten en professionele diensten, met een breed scala aan producten, waaronder prints op professioneel fotopapier, luxe fotoboeken en wanddecoraties. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid, biedt Profotonet een garantie voor hoogwaardige producten, ondersteund door geavanceerde technologie en een passie voor fotografie.
De Bruidsfoto Award verwelkomt met genoegen deze twee nieuwe sponsors, die hun betrokkenheid bij de fotoverkiezing tonen en het evenement en deelnemers ondersteunen.

Meer actualiteiten