Dé Fotovakbeurs voor de professionele fotograaf

Fotovakbeurs

Dé Fotovakbeurs voor de professionele fotograaf

Op 15 april 2024 organiseert de Master Photographers Network (MPN) haar tweede editie van de MPN Fotovakbeurs voor professionele fotografen, in 1931 congrescentrum in ‘s-Hertogenbosch. 

Een interessante beurs met inspirerende sprekers, expertsessies, de beste leveranciers en waar je kan netwerken in een gezellige ambiance. Alle grote leveranciers en een heel aantal kleine interessante spelers in de fotografie branche werken hieraan mee. Naast de nieuwste producten, zijn er door de dag heen verschillende sprekers die lezingen verzorgen en zullen er workshops zijn. Deze zijn vrij toegankelijk als je een toegangsticket hebt aangeschaft. Net als vorig jaar is ook tijdens deze tweede editie Bruid & Bruidegom en de Bruidsfoto Award als exposant aanwezig op dit vakevent.

De toegang is uitsluitend voor professionele fotografen of anderszins bedrijfsmatig actief in de creatieve sector, met een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Het aantal kaarten is beperkt, dus wacht niet te lang. Klik hier om je kaarten te bestellen!

Meer actualiteiten